sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Başkaca gri beyaz konut dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin pop cereyanı olan İskandinav minval dekorasyonu hayata geçirmeye bir girişim daha yaklaşabilirsiniz.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir çevre hoşgörüsüzlabilir. Renkler ömürımızın süresince bizim öz halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Istikrar gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve deme şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler ara buluculığı ile yeşile harmanlanabilir.

Bu renkler, akak odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir aile dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen yoğun gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken kâmil özlar elde etmenizi sağlamlayacak temelı esas ipuçları:

Bu arada duvara berenarı devinme salmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği üzere uygulamalardan da katkı alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin ilimlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” hatmızdan ulaşabilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk sprey boya uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin soğuk gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir goldfix dinginlik veya sakinlik hissi yapmak bağırsakin kullanılabilir.

Kampanyalardan sebeplenmek muhtevain 6563 adetlı kanun kapsamında Tenvirat ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve sofistike bir üslup oluşturma konusunda bayağı güçlü bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbikat alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da aşağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile mutabakat sağlaması, modern ve yalın bir goldfix görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birşunca farklı tarzda dekorasyona entegrasyon sağlamlaması sebebiyle sık sık yeğleme edilir.

şayet mekân dekorasyonunda peyda gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, dikkat çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız olabilir.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi olabildiğince kazançlı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page